My Office ***Pics***

Discussion in 'OT Technology' started by DemisE, Oct 21, 2004.

  1. DemisE

    DemisE Active Member

    Joined:
    Oct 17, 2003
    Messages:
    6,337
    Likes Received:
    0
    Location:
    Memphass
    Ok first my system
    Gigabyte K8VNXP
    AMD Athlon 64 3400+, 1MB L2 Cache
    Thermaltake Volcano
    1GB Kingston PC3200 RAM
    ATI Radeon 9600 Pro
    Sound Blaster Live 5.1
    1 Western Digital 100GB 7200RPM
    1 Western Digital 80GB 7200RPM
    2 Western Digital 74GB SATA 10,000RPM (Raid0)
    Ultra X-Connect
    Enermax IDE HDD Rack /Cooler
    AeroGate II Fanbus
    Pioneer A-107 DVD-RW

    [​IMG]
    IDE Drive Coolers and Racks
    [​IMG]
    Stealth Aerogate II Case Fan Controller
    [​IMG]
    Zoomed out view of Aerogate
    [​IMG]
    A little project that I started a while ago but never got around to finishing
    [​IMG]
    [​IMG]
    SATA RAID0 WD Raptor 10,000RPM Goodness
    [​IMG]
    Modular Power Supply Ultra X-Connect :coold:
    [​IMG]
    Teh CPU fan
    [​IMG]
    Desk and trusty CRT that has been around forevah
    [​IMG]
    Servers and Networking
    Firewall (Astaro Linux Security)
    Domain Controller (Windows Server 2003)
    Webserver (FreeBSD)
    [​IMG]
    Battery Backup
    [​IMG]
    Printer with nosy ass kitty :o
    [​IMG]
    Server Console Control
    Modem
    Wireless
    Printserver
    [​IMG]
    Fiance's Desk that is in shambles becuase her PSU caught on fire :eek3:
    [​IMG]
    The Internets :eek3:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    I am going to get a new desk for the server and plan to get a Lian-Li case to make my setup look a little better
     
  2. FalconXtreme

    FalconXtreme w3rd

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    2,020
    Likes Received:
    0
    Location:
    antioch, california & tuskegee, al
    awesomest server ever!!
     
  3. zero xeal

    zero xeal Guest

  4. TV-MA

    TV-MA Guest

    how does your bsd box react when being switched to on your KVM ? I have a 4 port belkin, and my linux box freaks out when I switch back and forth, I lose mouse functionality, and eventually have to restart X. So I switched it out for a cheap iogear KVM and it works fine, but Id rather it be back on a 4 or 8 port..
     
  5. oradii

    oradii www.oteampress.com

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Location:
    ATL
  6. spofoman

    spofoman Active Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Messages:
    12,846
    Likes Received:
    0
    9600pro :ugh:
     
  7. Mephisteus

    Mephisteus The Meph

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
  8. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    I would recommend you put your DVD inbetween your two HD coolers.
     
  9. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    I never had a problem switching between a Windows box and a Linux box using a Linksys 2-port KVM. If anything, it was the Windows box that had trouble with it.
     
  10. Mephisteus

    Mephisteus The Meph

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Oh yea, nice box by the way, lots of blue :O
     
  11. mikeyp

    mikeyp New Member

    Joined:
    Aug 18, 2004
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I like your cat :) :bigthumb:
     
  12. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    you need to tidy up some wiring :p

    also, your linksys wireless access point will get better throughput and longer range if the antennas are 90* to the floor, instead of a funny angle.
     

Share This Page