Mozilla Firefox error as soon as I open it...

Discussion in 'OT Technology' started by ItchySac, Oct 1, 2005.

  1. ItchySac

    ItchySac Oh, thats the spot....

    Joined:
    Nov 18, 2004
    Messages:
    1,806
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ruff Raleigh, NC
    As soon as I try to open Mozilla Firefox, it pops up the error message saying it encountered and error and must close now. Send error report/Don't send.. ect..

    Ive been using it for well over a year now and have never had a problem. Ive done all the basic stuff like restarting the computer, checking for spyware, ran AVG, ect...

    Anybody have a suggestion?

    Thanks....
     
  2. typ44

    typ44 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Have you tried uninstalling and reinstalling? Maybe go get the latest version.
     
  3. Keyzs

    Keyzs OT Supporter

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Location:
    Charlotte, MI
    I had the same problem this morning. I just installed the latest version (not sure which version I had.) right over the top of the current and rebooted.
     
  4. 01000101

    01000101 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    642
    Likes Received:
    0
    sometimes the issue is with one of your configurations. if you reinstall and still have the problem, delete c:\documents and settings\youreusername\application data\mozilla\firefox

    note that application data is a hidden folder
     
  5. ViperKiller

    ViperKiller AD USAF

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    905
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tucson, AZ
    Have you updated lately? You need a fresh install most likely. My Zone Alarm update caused a similar issue with Firefox, so its possible that another program like your firewall could be causing the problem
     
  6. Saks

    Saks Active Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    5,758
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta, GA
    yea i had the same problem last night... went and installed the newest version and fixed the problem :bigthumb:
     
  7. ItchySac

    ItchySac Oh, thats the spot....

    Joined:
    Nov 18, 2004
    Messages:
    1,806
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ruff Raleigh, NC
    Got the newest version now and everything works fine... Thanks everybody!
     

Share This Page