Motorola Q

Discussion in 'OT Technology' started by TacoOverlord, Jul 31, 2006.

  1. TacoOverlord

    TacoOverlord OT Supporter

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    6,232
    Likes Received:
    0
    Location:
    MA/NH
    Just a quick question for those in the know. I have the chance to get a pretty good deal on a new motorola q, would I be able to use this phone as just a regular cell phone on my family's plan? (cell phone use only, no internet etc. that I know of) or would I have to get a special plan just to be able to use it?

    thanks
     
  2. Gimik

    Gimik New Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    36,559
    Likes Received:
    0
    Location:
    Feenicks, Az
    can just use it as a regular phone. kind of a waste though!
     
  3. TacoOverlord

    TacoOverlord OT Supporter

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    6,232
    Likes Received:
    0
    Location:
    MA/NH
    I'm only spending a few extra bucks on it, and I could use a lot of it's features that don't require additions to the plan. Thanks a ton for the info. Also, depending on certain circumstances (job, etc.) I might spring for my own plan after a few months.
     
  4. GTS4eva

    GTS4eva New Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Location:
    California
    watch out though, I know some places require you to get the internet subscription if you are going to get a PDA phone (amazon with T-mobile requires it)
     
  5. Gimik

    Gimik New Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    36,559
    Likes Received:
    0
    Location:
    Feenicks, Az
    I had the MDA without a data plan for several months with TMO
     

Share This Page