Motorola fixes the dumb vibrate then ring option on the RAZR...

Discussion in 'OT Technology' started by Pineapple Devil, Dec 4, 2004.

  1. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    but not on the 551. HOW GHEY!! Motorola, make them ring and vibrate at the same time!!
     
  2. UnixFate

    UnixFate hudluh!

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    18,840
    Likes Received:
    0
    You might be able to hack it to vibrate/ring at the same time. You tried howardforums?
     
  3. DaveyD

    DaveyD Fuck Ohio State, son

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    18,781
    Likes Received:
    0
    Location:
    Somewhere in Minnesota
    Oh Snap! Good thing I didnt buy that phone. That is one thing I love about my Nokia, granted the ring tones aren't that loud, the rings and vibrates at the same time.
     
  4. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    i work for cingular. i'm going to try and flash it with RAZR software
     
  5. dooks88

    dooks88 need some bat wings

    Joined:
    Oct 25, 2004
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
    Location:
    SRQ
    This is what pushed me to get the Razr V3 instead of the 551. I have always missed the ring/vibe at the same time since i stopped using nokia 3 years ago.
     

Share This Page