Monster Power Center Owners... I haz a question?

Discussion in 'OT Technology' started by kmad86, Dec 18, 2008.

  1. kmad86

    kmad86 Swine Epidemic Survival Crew '09 OT Supporter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    15,301
    Likes Received:
    1
    Location:
    Ft. Smith, AR
    Why is it that my cable modem won't work when plugged into my HDP 2500. Also, is it bad to hook my wireless router into this?


    Oh, and what does the button that says Switched mean?
     
    Last edited: Dec 19, 2008
  2. dorkultra

    dorkultra OT's resident crohns dude OT Supporter

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    22,743
    Likes Received:
    27
    Location:
    yinzer / nilbog, trollhio
    don't run the coax cable through the power center, it can knock out the return frequencies and cause your modem to not work. same goes for a cable box, your on demand service might stop working or your box might go into brick mode because it can't phone home every once in a while
     
  3. kmad86

    kmad86 Swine Epidemic Survival Crew '09 OT Supporter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    15,301
    Likes Received:
    1
    Location:
    Ft. Smith, AR
    Yeah, I didn't do that but I am talking about the actual power.
     
  4. amill94

    amill94 OT Supporter

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Messages:
    31,216
    Likes Received:
    346
    Switched means the outlets are switched. You have to press a button on the front of the unit and it will turn on the switched outlets. AS far as coax, don't run it through the power center.
     
  5. kmad86

    kmad86 Swine Epidemic Survival Crew '09 OT Supporter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    15,301
    Likes Received:
    1
    Location:
    Ft. Smith, AR
    That doesn't make sense to me though. Outlets switched?
     

Share This Page