Media Net connection failure, att, SE z750a

Discussion in 'OT Technology' started by DaIceMan, Jun 5, 2008.

  1. DaIceMan

    DaIceMan Jack Bauer > *.*

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    3,475
    Likes Received:
    0
    Location:
    Springfield-ish, Missouri
    just curious to find out if anyone can give me some info on how to get the media net connection working on my wife's new phone.

    It's a Sony Ericsson z750a. When we try to connect to Media Net, we get a message "Connection failure. Check settings. If problem persists, please contact your provider". The store is already closed for the night, so I can't get it fixed until tomorrow, but thought someone here might be able to help.

    I tried ATT's site, but it just tells me to set the internet settings to "connect using media net" which is already set. I think I remember having the same problem on my wife's old Razr and OT came through for me. Thanks in advance for any help.
     
  2. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
  3. hayguyz

    hayguyz New Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Messages:
    16,563
    Likes Received:
    0
    Location:
    ▓▓▓▓▓
    sounds like medianet is blocked, att will have to turn it on
     
  4. hayguyz

    hayguyz New Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Messages:
    16,563
    Likes Received:
    0
    Location:
    ▓▓▓▓▓
    oh btw, i have the z750a too, best reception phone ive ever had
     

Share This Page