Major Lag w/ my computer v. video card

Discussion in 'OT Technology' started by ihkskim, Sep 24, 2005.

  1. ihkskim

    ihkskim OT Supporter

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cerritos, CA
    i don't know how this makes any sense but...

    i previous had a 9800pro xt 256mb a while ago and i was able to run doom 3 on ultra quite nicely however..

    but later on i uptgraded to a x800 pro 256 which should be MUCH better

    now doom 3 runs like shit

    the only hardware chages i amade was the motherboard to a BETTER one. and at first i thought it was cuz of the board but i formatted my computer and reinstalled windows but i still get the same problems. the x800 used to run awesome but now it runs like shit.. any suggestions?
     
  2. lowfat

    lowfat 24/Mac/SciFi/PC Crew OT Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    63,949
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grande Prairie, AB, Can
    when you bought a new motherboard do you do a windows reformat?
     
  3. ihkskim

    ihkskim OT Supporter

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cerritos, CA
    yea i did a full reformat of windows when i installed the new board
     
  4. Goonigoogoo

    Goonigoogoo Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    14,765
    Likes Received:
    0
    Are your vid drivers up to date?

    Is only Doom3 running like shit, or all games?

    Are you using omega or ATI drivers?
     
  5. PeacefulAnarchy

    PeacefulAnarchy You get one for the money, two for the show, three

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    810
    Likes Received:
    0
    Location:
    Long Island, NY, USA
    That's impossible. My 3200+ XP/9700 Pro run it at a solid 60fps.
     
  6. ihkskim

    ihkskim OT Supporter

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cerritos, CA
    i'm using the drivers from ati website(up to date). i know its impossible thats why i'm posting this. heh.. what are OMega drivers? are they better?

    it used to run fast when i had a 19" viewsonic.. it started happening when i got the 2005fpw from dell but i returned it and went back to the 19" and it stayed shitty

    i run

    x800 pro 256
    intel 3.2 ghz
    1.5gb or pc3200 ddr
     

Share This Page