Mail randomly rejects saved PW's V WTF?

Discussion in 'OT Technology' started by phr34k, Aug 1, 2008.

  1. phr34k

    phr34k New Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,481
    Likes Received:
    0
    Location:
    Athens ,Ga
    Anyone else have this issue? Its like everything is fine for a few days then all of a sudden the damn icon is hopping and i have a window with a prompt for me to re-enter my already saved mail pw's. Ive trashed both entries in the keychain and re entered but its still doing it.....HALP????!!!!????

    Oh and im on Leopard
     
  2. MUDFISH

    MUDFISH New Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    12,898
    Likes Received:
    0
    Location:
    Syracuse
    mine did that for a while a few months ago... lasted about a month, and hasn't happened since... no clue why though... it was definitely annoying though...
     
  3. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    had that happen to me a long time ago.. i quit using mail because of it for a month. Tried it again and it's been fine for a long time.

    Check out that all your port and servers settings are set correctly.. I kind of remember that having something to do with it.
     
  4. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    mines been doing it like crazy today and its only with my comcast accounts
     
  5. phr34k

    phr34k New Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,481
    Likes Received:
    0
    Location:
    Athens ,Ga
    same here... so maybe its not just me
     
  6. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    mine does that as well, like once a month :dunno:
     

Share This Page