Linksys Router and Upload problems

Discussion in 'OT Technology' started by Natas, Jan 29, 2003.

  1. Natas

    Natas O&A Party Rock

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    30,177
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Andover, MA
    Can't figure this out!

    Whenever I upload lots of data, through ports other than 21, I lose IP and have to reset the router (not the cable modem)

    Anyone see this? I have tried many different versions of the firmware, same thing.

    If I share on Kazaa, I lose it after 10 minutes
    Webcam shared, lose it
    edonkey lose it
    but if I don't share and no one downloads anything, I have no problems
     
  2. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    You sure it's not your ISP that's blocking you? I'd try it without the router and see if it works before going any further.
     
  3. Natas

    Natas O&A Party Rock

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    30,177
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Andover, MA
    I think I'm going to try that, it's the only thing I haven't tried. But strange part is I have to reset the router, not the modem
     
  4. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    Yeah but by doing that you are breaking the connection with the ISP, the router then boots up and gets another or the same IP
     
  5. Natas

    Natas O&A Party Rock

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    30,177
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Andover, MA
    True True

    I also just sent an email to my buddy who works at the NOC for ATT and see what he thinks
     
  6. carlin

    carlin Guest

    trying updating the firmware ...
     
  7. Natas

    Natas O&A Party Rock

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    30,177
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Andover, MA
    from first post "Anyone see this? I have tried many different versions of the firmware, same thing."
     

Share This Page