Least Powerful Mac on OT

Discussion in 'OT Technology' started by maczter, Jul 28, 2004.

  1. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Doesn't have to be your latest Mac, but has to be fully functional.

    I've got a PowerBook 100 that's still kickin'.

    16 MHz with a 1-bit screen, baby!!! :hsd:
     
  2. Icedog

    Icedog New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    8,100
    Likes Received:
    0
    Location:
    CO
    wow, and what is "cmkx"? I've seen that before some where.
     
  3. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    ticker symbol for CMKM diamond mining co.
     
  4. denim

    denim New Member

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    7,302
    Likes Received:
    0
    Location:
    Baltimore, SSA Inc. HQ
    I have a b&w power book 520, that turns on but no screen, and the Power PC is near done :(
     
  5. Fubar

    Fubar OT Supporter

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    1,274
    Likes Received:
    3
    Location:
    PA
    My old mac is a PowerMac 7200/120. :mamoru:
     
  6. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Too fast for me.

    PowerMac 7100/80AV here. :)
     
  7. IcyHot4Life

    IcyHot4Life Str8 Ballin'

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    18,151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inquire Within
    quadra 660AV :embd:
     
  8. rsxm5

    rsxm5 OT Supporter

    Joined:
    Oct 13, 2002
    Messages:
    2,961
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    I have a Mac SE.. still runs just fine. Also have a few Apple II models laying around.
     
  9. Icedog

    Icedog New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    8,100
    Likes Received:
    0
    Location:
    CO
    My first "Macintosh" was a Performa 6100/60.
    60Mhz 601 w/ 8 MB or RAM SCSI 350 MB HD and SCSI 2x CD-ROM

    My first computer was an Apple ][c

    Now I'm on my first OS X machine, a Powerbook 667 DVI. Amazing little machine it is. :bigthumb:
     
  10. Mycophiles

    Mycophiles OT Supporter

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    15,131
    Likes Received:
    3
    Location:
    Houston, Texas
    I got an apple IIe here.
     

Share This Page