last week Parallels completely died on me

Discussion in 'OT Technology' started by babygodzilla, Apr 28, 2008.

  1. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    Last week my Parallels Boot Camp just suddenly stopped working. It would come to that screen where you can choose between Parallels Configuration and the regular Windows XP Config, and then the screen would go blank. and nothing happens.

    The only thing I see in the Console are these messages:

    help? Thank you
     
  2. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
  3. dorkultra

    dorkultra OT's resident crohns dude OT Supporter

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    22,756
    Likes Received:
    29
    Location:
    yinzer / nilbog, trollhio
    all the more reason to switch over to vmware fusion
     
  4. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    :squint: ha ha ha very funny. that forum is very unreliable. replies take so long to come, if EVER. that's why i posted here. i was hoping OT could help me more.

    i tried Fusion once. i didnt like it at all, although I can't remember the reasons at the moment.


    edit: yea ok i remember now. there was a known bug that really bugged me :mamoru:

    has that been fixed? what is the current version?
     
    Last edited: Apr 28, 2008
  5. beanolo

    beanolo It does a body good!!!1

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    Hope you took a snapshot :)
     
  6. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    Unity mode is like coherence, so there i no desktop to right click on and why would you change resolution? I also never have my task bar on with that because its useless. when you are not in unity the mouse does jump to the last location you used it at when you first click in, and you can change the res by resizing the window :dunno:
     
  7. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    how the fuck do i access my Home OSX folder from VMWare? this is so frustrating. I have Shared Folders enabled. I can't seem to find my Home Folder
     
  8. notwist

    notwist Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    5,738
    Likes Received:
    0
    :werd:
     
  9. geekierthanyou

    geekierthanyou Crews: DSLR, Brolie, Classic Car, Gun, Zombie, Pro

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    3,425
    Likes Received:
    0
    Location:
    Covina, CA
    I believe you can go Start --> Run --> //.host (OK) and it will bring up your home folder. I created a shortcut on my desktop.
     

Share This Page