Just got a Macbook...

Discussion in 'OT Technology' started by RAii, Jul 12, 2008.

  1. RAii

    RAii OT Supporter

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Location:
    bay area, ca
    How do you change your local time to your city when they don't have it on the list? I'm new to Macs
     
  2. lowfat

    lowfat 24/Mac/SciFi/PC Crew OT Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    63,949
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grande Prairie, AB, Can
    you click the area on the map, then select the city.
     
  3. RAii

    RAii OT Supporter

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Location:
    bay area, ca
    yeah i tried that.. it only lets me click on either SF or coupertino, CA
     
  4. lowfat

    lowfat 24/Mac/SciFi/PC Crew OT Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    63,949
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grande Prairie, AB, Can
    You only need to click whatever is your time zone.
     
  5. RAii

    RAii OT Supporter

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Location:
    bay area, ca
    blah i'll just set it as SF
     
  6. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
  7. RAii

    RAii OT Supporter

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Location:
    bay area, ca
    great articles :bowdown:
     

Share This Page