WEB jquery halp

Discussion in 'OT Technology' started by biawokauns, Jan 10, 2009.

  1. biawokauns

    biawokauns New Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    19,893
    Likes Received:
    0
    Location:
    Republic of Kalifornia
    var myValue = 30;
    $("div#content").find("div.cam").gt(myValue)').addClass("found");

    does not work. wtfz
     
  2. intrktevo

    intrktevo New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    5,781
    Likes Received:
    0
    Location:
    UCF
    is gt() a function? as far as I knew, it was only a selector http://docs.jquery.com/Selectors/gt

    Code:
    var myValue = 30;
    $("div#content").find("div.cam:gt(" + myValue).addClass("found");
    
     
    Last edited: Jan 10, 2009
  3. biawokauns

    biawokauns New Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    19,893
    Likes Received:
    0
    Location:
    Republic of Kalifornia
    hmm, I got that error in firebug...maybe it isn't. .lt is a function, so I assumed .gt was too
     
  4. intrktevo

    intrktevo New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    5,781
    Likes Received:
    0
    Location:
    UCF
    http://docs.jquery.com/Selectors/lt

    maybe in an old version it was a function?
     
  5. biawokauns

    biawokauns New Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    19,893
    Likes Received:
    0
    Location:
    Republic of Kalifornia
    Code:
     $("div#content").find("div.cam:gt("+lastRowElement+")").addClass("found");
    
    works :o
     
  6. intrktevo

    intrktevo New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    5,781
    Likes Received:
    0
    Location:
    UCF
    i told you to do that 2 days ago! :squint:
     
  7. exify

    exify Active Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    3,168
    Likes Received:
    0
    Location:
    brooklyn, nyc
    you're calling the same exact thing twice, as usual.:hsugh:
     

Share This Page