Jesus christ, camino loads gifs so much better than safari

Discussion in 'OT Technology' started by Kirk Hinrich, Jan 15, 2007.

  1. Kirk Hinrich

    Kirk Hinrich New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    40,492
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brown Line
    :bowdown: wtf is wrong with safari though
     
  2. Jay

    Jay My shit don't stink

    Joined:
    Dec 21, 2000
    Messages:
    36,745
    Likes Received:
    2
    Camino is awesome except that it has lost my bookmarks 4 times.
    I went back to Safari/Firefox combo :hs:
     
  3. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    Safari ftw.
     
  4. Rip The Jacker

    Rip The Jacker New Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    53,993
    Likes Received:
    0
    i dont see why i would want to use safari or camino over firefox :dunno:
     
  5. fixthe fernback

    fixthe fernback New Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    19,317
    Likes Received:
    0
    I would use Camino or Firefox in OSX, but the Gecko rendering system is fucking horrible, there are so many graphical errors... the picture like smears and glitches when you scroll...
     
  6. ih8mice

    ih8mice New Member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Location:
    MI
    safari sucks the least. all browsers blow
     
  7. MUDFISH

    MUDFISH New Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    12,898
    Likes Received:
    0
    Location:
    Syracuse
    I have always loved Firefox, but just recently I was playing around with Safari, and I have completely switched over now...Its faster, and slightly easier to use...
     
  8. alverino03

    alverino03 Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2001
    Messages:
    4,898
    Likes Received:
    1
    Location:
    bay area

    :werd: It's been good to me.
     
  9. Euclid

    Euclid New Member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    8,139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Nashville, TN
    Opera :wavey:
     
  10. alverino03

    alverino03 Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2001
    Messages:
    4,898
    Likes Received:
    1
    Location:
    bay area
    Is Opera built in? I see a folder for it but I can't find the application. :confused:
     
  11. Dysfnctnl85

    Dysfnctnl85 IT/Apple/Rotary/(D)SLR Crew

    Joined:
    Dec 20, 2004
    Messages:
    3,064
    Likes Received:
    0
    Location:
    Fayetteville, Georgia
    It's not built-in. www.opera.com
     

Share This Page