iTunes issue

Discussion in 'OT Technology' started by Maffy29, Nov 2, 2008.

  1. Maffy29

    Maffy29 Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    7,799
    Likes Received:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Wirelessly posted via wap.offtopic.com (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8330/4.3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/104)

    I'm having an issue with my iTunes. Whenever I try to play a song on my hardrive and it won't play. Just sits at 0:00. However, it will play songs on my iPod just fine. What could the issue be? I have Windows Vista Home Premium.
     
  2. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    have you tried a restart? I've had this happen on my mac once or twice. I just either quit iTunes or restarted and it worked.
     
  3. Maffy29

    Maffy29 Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    7,799
    Likes Received:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Wirelessly posted via wap.offtopic.com (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8330/4.3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/104)

    Of course. Its been going on like this for about a month.
     
  4. Deepsix

    Deepsix OT Supporter

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    19,537
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    can it not find the music? what if you find your music in finder and press spacebar for quickview, will it play?
     
  5. nsxrebel

    nsxrebel New Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    3,272
    Likes Received:
    0
    my guess would be that your library got corrupted, delete it (the library files, not your music) and reimport your music. You'll most likely lose your playlists, ratings, etc..
     

Share This Page