Is my IE missing something?

Discussion in 'OT Technology' started by Marcos, Jul 28, 2003.

  1. Marcos

    Marcos OT Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    38,122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great Britain
    Probably a simple answer, and it only happens on one site that i go on.

    [​IMG]

    Try going on http://www.gamespot.com, why does it not load properly for me?

    Thanks for your help. A quick answer appreciated
     
  2. samm

    samm Next in Line

    Joined:
    Dec 22, 2000
    Messages:
    2,630
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Jose, CA
    Works for me using Safari. I don't have IE so I can't check.
     
  3. Marcos

    Marcos OT Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    38,122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great Britain
    Yeah,i need help for IE..
     
  4. Jericho

    Jericho Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    34,140
    Likes Received:
    0
    same thing with me
     
  5. Marcos

    Marcos OT Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    38,122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great Britain
    Damn, so its not just me
     
  6. Seeker

    Seeker Guest

    works ok for me :dunno:

    (IE6)
     
  7. Marcos

    Marcos OT Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    38,122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great Britain
    Yeah, i have IE6, and it works on my friend's machine which was running on the same network, so its not the connection.

    Im pretty sure its a setting/option on IE but i have no idea what.
     
  8. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    Works fine for me too, Mozilla 1.4/Linux
     
  9. Zourn

    Zourn 16-bit Ninja OT Supporter

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    2,354
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas
    did you check all of your security settings and advanced options under Internet Options?
     
  10. Marcos

    Marcos OT Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    38,122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great Britain
    Ok, the page loaded fine yesterday, and its loading fine today :confused:. I guess its inconsistent. Next time it doesnt appear right i'll try out those security and advanced settings.
     
  11. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,612
    Likes Received:
    36
    Location:
    Atlanta, GA
    Fine for me, IE 6 XP Pro SP1
     
  12. piranicon

    piranicon Guest

    hmm does it show any pictures? if not
    tools > internet options > advanced
    scroll down to "multimedia" section
    make sure "show pictures" is checked
     
  13. ZeKs

    ZeKs OT Supporter

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Messages:
    4,844
    Likes Received:
    0
    Location:
    Los Angeles
    Do you have a popup blocker? The same thing happened to me when I had one. Uninstalled it and it worked again. I dont know why but i do know that some of the picture that dont show up are hosted on a image.com url and not gamespot.com itself.

    Try checking your HOSTS file and see if any addresses arent being blocked.

    It doesnt do it with my google toolbar popup blocker tho :bigthumb:
     
  14. Marcos

    Marcos OT Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    38,122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great Britain
    Most/All other sites load fine, so its not the show pictures option.

    And i dont have a pop-up blocker.


    Right now the site is working again, could it be something with temporary internet files? It seems to be inconsistent.
     

Share This Page