is anyone running X11 apps?

Discussion in 'OT Technology' started by moses, Sep 27, 2005.

  1. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
  2. mastaofmurda

    mastaofmurda Guest

  3. Snotfist

    Snotfist I am the Urban Cowboy.

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    4,385
    Likes Received:
    0
    Location:
    MinnesOTa
    I have. I know GIMP is X11
     
  4. SL1200MK4

    SL1200MK4 New Member

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Messages:
    1,552
    Likes Received:
    0
  5. weazl

    weazl New Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    matlab
     
  6. colosodian

    colosodian Next Gen

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF Bay
  7. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    what?

    i was having issues getting ethereal and ssh tunneling to work.

    edit: not together.
     
  8. Devoidarex

    Devoidarex Rexversusu v.2.0

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    10,774
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pacific South-West
    I know nothing about computers, but isn't the entire Mac GUI based on X11?
     
  9. Yeah, this info would have been handy in the first post. Along with something telling what problems you've been having or what error messages are displayed.
     
  10. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    i didnt' get much of a response when i posted about .bash_profiles, so i didn't want to expect too much.
     
  11. For very much the same reason. It helps to provide specific information about the problem.
     
  12. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
    based on it? not sure, but I think it uses X11 for some of its internal applications. Im still trying to figure it out.
     
  13. moses

    moses OMGWTFBBQ

    Joined:
    Mar 22, 2000
    Messages:
    40,221
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    you have to install X11 from the install cd's if you have 10.4 bundled with your system. If you don't i think you have to install it from apples website?
     
  14. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
  15. giovannii

    giovannii Death

    Joined:
    May 27, 2001
    Messages:
    718
    Likes Received:
    0

Share This Page