Internet Information Services (IIS)

Discussion in 'OT Technology' started by Necromancer, Jan 26, 2007.

  1. Necromancer

    Necromancer Guest

    For my intro to programming class I need to install this. I have XP pro on my comp but can only find XP home so no dice. Would it be possible to install home without wiping my harddrive of everything and programs or can I find IIS and download it and then install it?
     
  2. 7960

    7960 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    60,415
    Likes Received:
    0
    Location:
    New England
  3. Necromancer

    Necromancer Guest

  4. 7960

    7960 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    60,415
    Likes Received:
    0
    Location:
    New England
    damn, I read your post backwards.

    You can add IIS to xp pro from the add/remove control panel if you have the install disks...do you?
     
  5. EagerZeroedThick

    EagerZeroedThick New Member

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    5,971
    Likes Received:
    0
    Location:
    In a blade enclosure near you
  6. SLED

    SLED build an idiot proof device and someone else will

    Joined:
    Sep 20, 2001
    Messages:
    28,118
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ, like a bauce!
    I'm confused, are you missing your original XP Pro CD??? If not, throw that bitch in there and install it. It's a "Windows compenent"
     
  7. XR250rdr

    XR250rdr OT Supporter

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    24,487
    Likes Received:
    22
    Location:
    Ca
    :werd:
     
  8. Necromancer

    Necromancer Guest

    Nope, didn't have the disc nor could I find one.

    Had to drop the class.

    That's what you get for procrastinating.
     

Share This Page