Installing Tiger

Discussion in 'OT Technology' started by newsroom_can, Jul 30, 2005.

  1. newsroom_can

    newsroom_can Canada eh?

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    17,218
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, BC
    When you guys installed Tiger, how did you install it?

    Did you just do a clean install and format your hard drive? Or did you do archive and install?

    Which one would be better? I would prefer to do a clean install but then I have so much data to back up...
     
  2. clog

    clog NO SOUP FOR YOU!!!!11

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    20,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    LOLifornia
    I did a clean install when I got tiger... it had panther on it previously, and it was not registered under my name, so I just did a clean install with everything under my name :dunno:
     
  3. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
    clean install on all my machines
     
  4. colosodian

    colosodian Next Gen

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF Bay
    my mini came with panther, and the tiger upgrade dvd. I wish I had done a clean install, but ive had no problems with the upgrade install.
     
  5. Battousai

    Battousai New Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bloomington, IN
    Is it even worth doing a full clean wipe?

    Is there a diference in system Stab.??
     
  6. Laserbeak

    Laserbeak Remember kids! Be like Billy! BEHAVE YOURSELVES!

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Messages:
    22,914
    Likes Received:
    48
    Location:
    WA
    I've done nothing but upgrades since 10.1, never had a problem here. :dunno:
     

Share This Page