installed 2nd cdrom drive...

Discussion in 'OT Technology' started by PSUPef2K, Aug 14, 2003.

  1. PSUPef2K

    PSUPef2K #Elite member

    Joined:
    Oct 14, 2000
    Messages:
    116,260
    Likes Received:
    0
    and the computer views them as 1...:wtf:

    What should the jumper settings be on each drive? Thanks in advance.
     
  2. D3aC0n

    D3aC0n Vesa ToskaLOL OT Supporter

    Joined:
    Jun 16, 2003
    Messages:
    37,270
    Likes Received:
    16
    Location:
    Toronto
    Do you have both CD drives on the same IDE channel?

    If so, then set one to master and the other slave
     
  3. PSUPef2K

    PSUPef2K #Elite member

    Joined:
    Oct 14, 2000
    Messages:
    116,260
    Likes Received:
    0
    thanks man. Yes, same IDE channel, that should fix it. I thought I did but I had the jumpers set wrong.
     
  4. PSUPef2K

    PSUPef2K #Elite member

    Joined:
    Oct 14, 2000
    Messages:
    116,260
    Likes Received:
    0
    bootin it up now...
     
  5. PSUPef2K

    PSUPef2K #Elite member

    Joined:
    Oct 14, 2000
    Messages:
    116,260
    Likes Received:
    0

Share This Page