If I have XP on my Mac....

Discussion in 'OT Technology' started by Gen5_EG, May 19, 2006.

  1. Gen5_EG

    Gen5_EG :)

    Joined:
    Oct 15, 2001
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hawaii
    Can I install programs like Office XP, FrontPage, Dreamweaver and Photoshop CS that were meant for me PC?
     
  2. RG

    RG New Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    28,233
    Likes Received:
    0
    Location:
    Connecticut
    no, xp programs cant run on xp
     
  3. Legend Zero

    Legend Zero OT Supporter

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    35,867
    Likes Received:
    0
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:


    to the op.. yah you can! :hs:
     
  4. Inferno

    Inferno New Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    20,585
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    would there honestly be any other point to running windows :hsugh:
     
  5. Gen5_EG

    Gen5_EG :)

    Joined:
    Oct 15, 2001
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hawaii
    ...other than Outlook for work, not really.
     
  6. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    So you can say "I am teh l33tness and I haxored mai Apple to use teh XP."

    :ugh2:
     
  7. Raimeiken

    Raimeiken OT Supporter

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    18,708
    Likes Received:
    14
    Location:
    ARIZONA
    will the mac run slower for having 2 OS installed in it?
     
  8. Legend Zero

    Legend Zero OT Supporter

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    35,867
    Likes Received:
    0

    it's no different than having a 10gig program installed under Mac OSX, that's how slowed down it would get..
     
  9. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
    if i had xp on my mac i would consider it broken
     
  10. colosodian

    colosodian Next Gen

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF Bay
    than don't install xp.
     
  11. Raimeiken

    Raimeiken OT Supporter

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    18,708
    Likes Received:
    14
    Location:
    ARIZONA
    :rolleyes: because XP is so useless
     
  12. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
    [​IMG]
     
  13. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
    [​IMG]
     
  14. gui3

    gui3 all the dude ever wanted was his rug back

    Joined:
    May 6, 2000
    Messages:
    9,498
    Likes Received:
    2
    if you install boot camp, you choose which partition to boot from and only one OS runs at a time - so you loose some disk space but no speed.

    if you run XP in something like Parallels, where XP will be running inside OSX, you'll need a lot of ram and processor to devote to the 2nd Os.

    obviously, if you install XP, you can run anything you want on it. i have boot camp installed with photoshop and quake 4 :)
     

Share This Page