IE7 loading pages from cache

Discussion in 'OT Technology' started by Chris, Jun 16, 2007.

  1. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind
    how can I stop this, I have to download stuff from the same websites everyday at work, and everytime I click on it Im looking at yesterdays page

    I work for a weather forecasting company so I dont want yesterdays or an hour agos satellite picture, I want the current one. It makes me good about checking dates and times before I download but sometimes I miss it.
     
  2. mdaniel

    mdaniel S is for Shiksa

    Joined:
    May 6, 2000
    Messages:
    52,363
    Likes Received:
    255
    Location:
    Northwest Mejicooooooo
    Tools, Internet Options, Browsing history, Settings button. Click "Every time I visit the page"
     
  3. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    why are you using msie?
     
  4. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind
    our company runs 24/7 and we have 7 workstations, so basically the chairs stay warm, you sit down when somebody gets up and your usually in a different spot everyday, and only like 1 or 2 of the computers have FF on them, and it wont let you install software. I could call IT to do it for me, but thats a pain.

    So, yeah, basically Im stuck with IE
     
  5. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    if your IT dept is cool enough to do it, I'd have em install opera. Otherwise firefox is acceptable in a pinch. Not IE.
     

Share This Page