Ie

Discussion in 'OT Technology' started by CruD, Jan 27, 2003.

  1. CruD

    CruD Bah, I'll just hack it

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lakeway, TX
    Whenever my IE comes up, it doesnt have the status bar on it and I have to manually turn it on. How can i make it come on automatically like it SHOULD ?
     
  2. Scream_Phoenix

    Scream_Phoenix Handsome Boy Model

    Joined:
    May 31, 2001
    Messages:
    45,117
    Likes Received:
    158
    Location:
    Capital City
    i had that in xp a couple times... it came and went and then finally went away for good. i just turned it on and then closed the window to get it back, would work sometimes and not others tho :dunno:
     
  3. knightm3

    knightm3 Guest

    Use Mozilla ;)
     
  4. JazzHound

    JazzHound Guest

    use MyIE2. It's fast, works on the same IE core, has features of Mozilla and other neat stuff.

    search google
     
  5. RaginBajin

    RaginBajin Have you punched a donkey today?

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    8,740
    Likes Received:
    0
    Location:
    NoVA
    I have the exact same problem and just bring up the bar and closing out of IE does not fix it.. It's really pissing me off .. :mad:
     
  6. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    :bigok:
     
  7. CruD

    CruD Bah, I'll just hack it

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lakeway, TX
    I think i found a fix.

    Open regedit, and do a search for "Show_statusbar" , make sure the value is "yes"
     

Share This Page