IE won't show picture files

Discussion in 'OT Technology' started by shawn4element, Jan 21, 2004.

  1. shawn4element

    shawn4element OT Supporter

    Joined:
    Jun 11, 2002
    Messages:
    16,205
    Likes Received:
    0
    Location:
    Missouri
    Just today, I went through the hell of installing SBC DSL (first it said I didnt have enough RAM, then the ram card fucked up, etc) and I finally have it, although it isn't gonna be turned on until tomorrow.

    Anyway, now that I'm back on the internet (Via 56k), other than Yahoo.com, no picture files are loading. I'm just getting the red X of fury. If you have any idea what the problem would be, I'd appreciate your help. Thanks!

    EDIT-Well, seemingly Yahoo, MSN, and whatnot work. Offtopic and a couple other forums I visit are the sites taht the pictures are automatically red X's. Does this help anyone at all?
     
    Last edited: Jan 21, 2004
  2. Keyzs

    Keyzs OT Supporter

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Location:
    Charlotte, MI
    I have no idea why your seeing red x's but a suggestion is to go buy a cheap DSL/Cable router and uninstall the Yahoo/SBC software... Save yourself some headaches...

    And now let the IE/MS bashing begin.
     
  3. shawn4element

    shawn4element OT Supporter

    Joined:
    Jun 11, 2002
    Messages:
    16,205
    Likes Received:
    0
    Location:
    Missouri
    Yes I know how big of a hassle the software can be, but money is owning me, so the router has to wait for a few weeks.

    So, does anyone have any ideas?
     

Share This Page