IE browser problem>?

Discussion in 'OT Technology' started by speedlife, Mar 24, 2003.

  1. speedlife

    speedlife Guest

    i cant access any secure sites, particulary my credit card and bank sites online. when i click on the link to go to a page to enter my user id and password the page just shows up as not existing. the site is not down though.
    im running win millen edition, latest ie explorer. i do not have a proxy on my lan settings, i am on dsl.
    im assuming the new browser is 128bit encryp. capable. what else could it be?
     
  2. DatacomGuy

    DatacomGuy is moving to Canada

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    16,546
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tampa, FL
    What are your browser security levels set on?
     
  3. speedlife

    speedlife Guest

    default
     
  4. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,612
    Likes Received:
    36
    Location:
    Atlanta, GA
    Go Help--> About Internet Explorer too see what types of encryption IE can handle. If it is below 128bit then go to MS's webpage and find a version that can handle higher encryptions.

    Also are you behind some type of firewall?
     
  5. chrisouttact

    chrisouttact Guest

    Sorry to bring this topic up again.. but the question wasnt really answered and i am having this problem now. If anybody could help me out, i would really appreciate it. :)
     
  6. speedlife

    speedlife Guest

    its the encryption.
    download 128 bit encryp
     
  7. chrisouttact

    chrisouttact Guest


    i have the 128 bit version :(
     
  8. chrisouttact

    chrisouttact Guest

Share This Page