I want to start using Firefox now...

Discussion in 'OT Technology' started by violator, Jul 14, 2004.

  1. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    but whenever I command-click on a link, it opens the page in a tab.. is there any way to change it so it opens up in a new window, or disable tabs all together? i know that right-clicking is an option, but i'd rather command-click
     
  2. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    shift-click
     
  3. acabrera

    acabrera Rumors of my death have been greatly exaggerated.

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    50,277
    Likes Received:
    1
    Location:
    Miami Beach, FL
    Or you could use Camino and send back bug reports
     
  4. mrnoogie

    mrnoogie Guest

    I love using Tabs, I didnt at first but once you start using them u get hooked
     
  5. violator

    violator New Member

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    thanks :)
     
  6. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    glad i could help. :)

    have you tried using the tabs ?:yum:

    i can't stand NOT using them.
     

Share This Page