I/O Error on my exteral WD hard drive. Wtf?

Discussion in 'OT Technology' started by Skank, Dec 11, 2008.

  1. Skank

    Skank New Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    3,954
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cleveland
    Uh it was working fine a week ago, but uh just stopped working for no apparent reason.

    And I get this error:

    [​IMG]

    Any suggestions?

    I've tried to unplug/replug the wires, etc. But nothing seemed to work.

    Am I fucked?
     
  2. Skank

    Skank New Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    3,954
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cleveland
    So I lose all that shit?
     
  3. crontab

    crontab (uid = 0)

    Joined:
    Nov 14, 2000
    Messages:
    23,458
    Likes Received:
    12
    last resort would be to plug the drive into your machine to see if you can get to it from there
     
  4. Skank

    Skank New Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    3,954
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cleveland
    Thanks man
     
  5. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    I think that was an error on got on one of our file server hard drives at work. I used GetDataBack and got most of the stuff back.
     
  6. Skank

    Skank New Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    3,954
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cleveland
    :x:
    Thanks, will try
     

Share This Page