WEB I need halps.

Discussion in 'OT Technology' started by trev.the.enemy, Jun 4, 2009.

  1. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    So, know how videos on pornhub/youporn/tube8 can "seek" to a portion of the video that hasn't been pre-loaded yet?

    I need that done on my tube site.. apparently the new version of the script I'm running allows for it, but I can't download it in the client area(emailed em 4 times :hsugh:)

    How does one do this? I have almost zero knowledge with flash etc. :hs:

    example vid: http://www.cuddytube.com/video/789/hot-blond-teen *NWS*

    example of what I need vid: http://www.tube8.com/hardcore/sasha-grey-so-sexy/139847/ *NWS* - notice how you can "seek" to way ahead in the video without it being pre-loaded


    I love you. :eek4:
     
  2. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
    noticed this on a couple other sites. Pretty neat.


    Sorry I can't help though:o
     
  3. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    :hsd:

    All I need is that and features-wise, I'll be on their level. :o
     
  4. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    A link to an edu for it or something would work, btw.. I can try to finger it out. I don't really know what to look for. :hsd:
     
  5. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    1
    Location:
    Detroit
    if it is flash, talk to maxxpower, he is great with flash
     
  6. Jesse

    Jesse PSN: iamajesse; XBL: Inhale My Rod; G8 GT crew; Ne OT Supporter

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    25,649
    Likes Received:
    0
    Location:
    California :: (925)
    Just make your site preload every video in every browser so when they click on that video it will be cached and they will be able to skip ahead.

    /thread
     
  7. LowClass

    LowClass New Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    890
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    There was a certain server set up as i recal with this. I read it on another forum. I will look for it, if i can findit i will let you know
     
  8. Milk

    Milk does a body good

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    407
    Likes Received:
    0
    Location:
    TN
  9. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    Wirelessly posted via wap.offtopic.com (BlackBerry8330m/4.5.0.131 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/104)

    Awesome. Thanks bro!
     
  10. Shampoo

    Shampoo Rinse & Repost

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    60,183
    Likes Received:
    0
    Location:
    California
    In for this also, pornoh could use this.
     
  11. Cojones

    Cojones Guest

    I think the "flowplayer" link that was posted does what you need it to do. I've read up about it previously when I owned tittybin and had it embedded with a script that allowed it. Unsure what it was called though, I'll get back to you.
     
  12. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    So how would I embed that with http://www.adultvideoscript.com/ ?

    I think I may have an idea of how to tweak it, but if someone wants to make an easy 20-30 bucks by taking a look at the code and telling me, I'd love you forever. :x: All I need is a push into the right direction and I'll figure the rest out. :o
     
  13. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    Apparently I need lighttpd - how to do with whm/cpanel?

    Mother of god. :eek4:
     
  14. Cojones

    Cojones Guest


    remove apache and use lighttpd
     
  15. trev.the.enemy

    trev.the.enemy New Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    10,939
    Likes Received:
    0
    Location:
    Midwest
    I got it setup right.. but the new version of the script is hardcore fail. :greddy:

    Dev guy fucked up with some of the new features so site is down :hsd:

    He said should be fixed by Monday. I setup lighttpd on the server to listen on port 81 for streaming vids only... so, hopefully it works out.

    Thanks for the advice, OTWML.
     

Share This Page