I don't understand why I should have to insert disk 2 v. mass effect

Discussion in 'Gamers' Pulse' started by Wolf Demon, Feb 10, 2010.

  1. Wolf Demon

    Wolf Demon HURF DURF OT Supporter

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    39,581
    Likes Received:
    0
    Location:
    Montana State, son
    I installed Mass Effect 2 on my xbox, I don't see why I can't just leave disk one in while i play :o kindof annoying
     
  2. Razardica

    Razardica Active Member

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    47,092
    Likes Received:
    0
    Location:
    Phoenix, AZ
    this thread is stupid, so are you
     
  3. Wolf Demon

    Wolf Demon HURF DURF OT Supporter

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    39,581
    Likes Received:
    0
    Location:
    Montana State, son
    :hsugh:
     
  4. Mugatu

    Mugatu Ask me about market research. OT Supporter

    Joined:
    Oct 21, 2001
    Messages:
    245,192
    Likes Received:
    0
    It is annoying, and the game doesn't seem to be so huge that it needs 2 DVDs, Doesn't seem as big as a lot of other games that only had 1 disc.
     
  5. slowbird

    slowbird I am the son, and the heir, of a shyness that is c OT Supporter

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    40,321
    Likes Received:
    0
    Location:
    Steelers/Pens crew
    it's just for nostalgic reasons. so you can remember the good old days of the PS1.
     
  6. slowbird

    slowbird I am the son, and the heir, of a shyness that is c OT Supporter

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    40,321
    Likes Received:
    0
    Location:
    Steelers/Pens crew
  7. Wolf Demon

    Wolf Demon HURF DURF OT Supporter

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    39,581
    Likes Received:
    0
    Location:
    Montana State, son
    lol
     

Share This Page