How do I make the widgets come out on to my desktop?

Discussion in 'OT Technology' started by Zidane, Jul 20, 2009.

  1. Zidane

    Zidane OT Supporter

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Messages:
    26,635
    Likes Received:
    47
    I have to press F3 every time if I want to see them but I want the weather and calendar widget on permanently...
     
  2. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
  3. Ty Webb

    Ty Webb You don't have to go to college. This isn't Russia

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Messages:
    10,927
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bushwood Country Club
    Did not work for me. I did not try restarting though. Eating my lunch.

    om nom nom nom
     
  4. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    it does work, you just need to restart the dock.
     
  5. Ty Webb

    Ty Webb You don't have to go to college. This isn't Russia

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Messages:
    10,927
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bushwood Country Club
    I even logged out and back in and it didint work for me. :(
     
  6. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    then you did it wrong
     
  7. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
  8. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
    defaults write com.apple.dashboard devmode YES

    then

    killall Dock

    Just did it on my laptop and it worked just fine. Just make sure that when you enter dashboard, you click and hold the widget you want to move and exit dashboard. You can then move it all around.
     
  9. Ty Webb

    Ty Webb You don't have to go to college. This isn't Russia

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Messages:
    10,927
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bushwood Country Club
    Oh you know what... The fucking site said to hold F12... F12 isnt my dash. I should have used some common sense.

    lol

    Thanks!
     
  10. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    used to be F12 in the dark ages instead of F4.
     
  11. avctechsupp

    avctechsupp New Member

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    go to "Terminal". Input the following: "rm -R"
     
  12. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    rm: missing operand



    :09: dumb ass
     
  13. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
    shut the fuck up and leave now...
     

Share This Page