How do I get the iChat bubble out of my top bar?

Discussion in 'OT Technology' started by manchild, Apr 2, 2006.

  1. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    ???
    The one at the top by Airport and Time.
     
  2. Legend Zero

    Legend Zero OT Supporter

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    35,867
    Likes Received:
    0
    ICHAT>prefernaces>general>unlick show status in menu bar
     
  3. IcyHot4Life

    IcyHot4Life Str8 Ballin'

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    18,151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inquire Within
    fuck that, just hold down the apple key as you drag it out of your menu bar :cool:
     
  4. Legend Zero

    Legend Zero OT Supporter

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    35,867
    Likes Received:
    0
    or that.. im relativly new to mac, so i still use the preferances plane more than commands and such.. :wtc:
     
  5. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    thanks


    I think I'm the only person that hates adium and iChat. They loose the buddy listes (atleast they have when i've used them in the past).
     
  6. Snotfist

    Snotfist I am the Urban Cowboy.

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    4,385
    Likes Received:
    0
    Location:
    MinnesOTa
    Can you please repeat that in English this time? I'm lost after.....they....

    :dunno:
     
  7. Furner

    Furner New Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    7,584
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grand Rapids, MI
    get rid of the stupid program, voila!
     
  8. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    yeah, sorry. I was typing fast to get back to GRAW...
    Adium and iChat don't have buddy lists, and although they are much nicer looking, I can't get used to the alphabeticle (sp) order of the s/n's etc.
     
  9. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    I keep backup programs (stupid, I know) just incase something goes wrong with the other...

    I.E. I've got firefox somewhere on here, but I mainly use Safari. Same thing with quicktime and WMP, and VLC.
     
  10. robwormald

    robwormald New Member

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Messages:
    33,035
    Likes Received:
    0
    Location:
    ATX
    you can use groups in both adium and ichat. just gotta turn them on
     
  11. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,793
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellicott City, MD
    I use adium and my buddy list shows up by group just fine.
     
  12. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    Hmm, I might go back to iChat.

    My other problem with Adium is that it seems to slow down my computer a TON.
     
  13. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas

    and you can turn off sort by alphabet.

    sometimes i think people just ignore preferences altogether when using software. talk about :ugh2:
     
  14. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    If I download a program to use to replace another, I'd say I expect it to pretty much do everything that the old does plus more, with few changes.

    Sorry I don't spend 10 minutes learning all the functions of each program
     

Share This Page