WEB how do i determine the location of my database?

Discussion in 'OT Technology' started by kill podiatry, Aug 28, 2008.

  1. I'm trying to run a script that requires me to create a database and enter its location in the script. I figured out how to create the database but don't know its location... any advice as to how to proceed?
     
  2. 197666

    197666 New Member

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Hey bro, check your PM's.
     
  3. the script asks me for a database location in addition to a database name:

    // mysql information
    $db_location = ''; // usually localhost
    $username = 'brg253'; // mysql db username
    $password = 'edit02'; // mysql db password
    $database = 'brg253_pb2000'; // mysql database name
     
  4. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
    :werd: localhost will work as the db location
     
  5. upparoom

    upparoom OT Supporter

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Messages:
    94,035
    Likes Received:
    86
    Location:
    Houston
    :rofl:
     

Share This Page