how do I change icons?

Discussion in 'OT Technology' started by The1Ash10, Oct 25, 2007.

  1. The1Ash10

    The1Ash10 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    13,672
    Likes Received:
    0
    Location:
    ATX
    I have one of those icon packs and just need to change some of them over. Thanks for the help! :)
     
  2. Emanon

    Emanon Active Member

    Joined:
    Sep 24, 2003
    Messages:
    35,789
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ
    Candybar
     
  3. Wolf68k

    Wolf68k OT Supporter

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    4,861
    Likes Received:
    2
    Location:
    Houston, Texas
    Easiest way I know is the old fashion way.
    Find the icon you want to use and open the Get Info window for it.
    Click on the icon in the window and select Copy
    Find the icon you want to replace and open it's Get Info window
    Click on that icon and select Paste
     
  4. The1Ash10

    The1Ash10 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    13,672
    Likes Received:
    0
    Location:
    ATX
    :cool: Thanks!
     
  5. SuperCzar

    SuperCzar Mac Crew, DSLR Crew

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Location:
    SLO, CA, USA
    liteicon is nice :hsughno:
     
  6. jackback52

    jackback52 Guest


    oldschool but still the best
     
  7. TheWeasel

    TheWeasel Guest

    Yup, unless your looking to change all your system icons.
     
  8. Bzong

    Bzong New Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    How would you do that?
     
  9. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
    it was already mentioned...Candybar. read your thread noob.
     
  10. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    :rofl:
     

Share This Page