WEB hostgator killing my link?

Discussion in 'OT Technology' started by White Stormy, Oct 19, 2008.

  1. White Stormy

    White Stormy Take that, subspace!

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    85,489
    Likes Received:
    70
    Location:
    Sparkopolis
    I uploaded an image for OTAP.. link is here: http://halefx.com/temp/otap2008.png

    the file is still there.. I see it in FTP and SSH. but the link doesn't work.

    hotlink prevention is turned off, and I don't see anything weird on the file in SSH. it has the same permissions as everything else.

    ideas?

    edit:
    wait, does the link work for you guys? it works for me in IE and FF, but not in Chrome. wtf?
     
  2. White Stormy

    White Stormy Take that, subspace!

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    85,489
    Likes Received:
    70
    Location:
    Sparkopolis
    the server is logging a 304 error when I try to view the link in Chrome.

    :hsugh:
     
  3. biawokauns

    biawokauns New Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    19,893
    Likes Received:
    0
    Location:
    Republic of Kalifornia
    works for me
     
  4. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    1
    Location:
    Detroit
    slow loading, but works
     
  5. White Stormy

    White Stormy Take that, subspace!

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    85,489
    Likes Received:
    70
    Location:
    Sparkopolis
    Chrome sucks :madfawk:
     
  6. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    1
    Location:
    Detroit
    slow loading in ie7 and chrome, but it loads in both
     
  7. Die Antwoord

    Die Antwoord New Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    7,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orlando, FL
    Works for me.
     
  8. sharp65

    sharp65 OT Supporter

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Location:
    Boston
    A bit slow but seems to work fine in chrome.
     
  9. White Stormy

    White Stormy Take that, subspace!

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    85,489
    Likes Received:
    70
    Location:
    Sparkopolis
    my Chrome :(
    Code:
    This webpage is not available.
    
    The webpage at http://halefx.com/temp/otap2008.png might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    
      More information on this error
    Below is the original error message
    
    Error 2 (net::ERR_FAILED): Unknown error.
    
     
  10. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    1
    Location:
    Detroit
    user error :mamoru:
     
  11. White Stormy

    White Stormy Take that, subspace!

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    85,489
    Likes Received:
    70
    Location:
    Sparkopolis
    works fine in IE and FF :(

    also works fine in Chrome Incognito, but won't work in regular Chrome.

    GAY!
     
  12. Revad

    Revad Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    1,392
    Likes Received:
    0
    Location:
    Saint Louis West County
    in opera I get 1% then timeout
     
  13. DnA02

    DnA02 Hey, how YOU doin?! OT Supporter

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    1,914
    Likes Received:
    0
    owned.

    works for me in firefox 3.0
     
  14. HYBR|D

    HYBR|D Beep Beeeeee'p

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    2,009
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ozz
    working for me under k-meleon :)
     
  15. nucklearknight

    nucklearknight New Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Francisco, California
    Reallllllllly slow to load (my internet sucks) but it works :p
     

Share This Page