Here's a tip...

Discussion in 'OT Technology' started by 5Gen_Prelude, Sep 3, 2003.

  1. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    ... never try to install a firewall remotely :doh:
     
  2. Supadoggie

    Supadoggie I ♥ my doggah

    Joined:
    May 22, 2000
    Messages:
    32,484
    Likes Received:
    0
    Location:
    NYC
    HAHA

    firewall just blocked you're remote desktop/VNC connection?

    haha!
     
  3. CyberBullets

    CyberBullets I reach to the sky, and call out your name. If I c

    Joined:
    Nov 13, 2001
    Messages:
    11,865
    Likes Received:
    0
    Location:
    BC, Canada/Stockholm, Sweden
    heheheh been there, done that! wasnt too fun... had to go to work and work on the firewall there... one of the downfalls of telecommuting.
     
  4. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    :rofl:

    I knew it would happen - I just thought I'd be able to get all the filters in place at once and still maintain the connection. Makes for an interesting challenge!
     
  5. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,613
    Likes Received:
    36
    Location:
    Atlanta, GA
    That and doing kernel upgrades remotely. I always forget to do something to make it not boot back up.
     
  6. Davan

    Davan Guest

    at least you know it's working! ;)
     

Share This Page