Help with Siemens CF62T Voice dial

Discussion in 'OT Technology' started by ijakumo, Jan 4, 2005.

  1. ijakumo

    ijakumo New Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Florida
    Does anyone know how to use "Voice Dial" on Siemens CF62T. I am able to tag voice id to numbers but I am unable to place calls by simply calling out the names.( Actually do not know how) The owner's manual also does not help at all.
     
  2. carpet muncher

    carpet muncher New Member

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    10,315
    Likes Received:
    0
    Location:
    Surprise, AZ
    I don't know if it's the same as my c56 and wifey's m56, but you hold "up" on the 4-way nav. button and it'll say something like "speak now" on the display

    hope that works
     
  3. carpet muncher

    carpet muncher New Member

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    10,315
    Likes Received:
    0
    Location:
    Surprise, AZ
    p.s. I've been thinking of getting a new Siemens....preferably the M65....how do you like the CF62??
     
  4. ijakumo

    ijakumo New Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Florida
    So far I like the CF62. With my old Motorola V66 I could not receive calls at work. But with this, I receive calls loud and clear. I also like the fact that it has hands free speakers. Surprisingly, I have read a lot of terrible comments from others online about it. I have not had any of their problems and I think it's great for it's price.
     
  5. ijakumo

    ijakumo New Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Florida
    That key does something else on this phone
     

Share This Page