Help with PS3

Discussion in 'Gamers' Pulse' started by CortezBanks, Jan 22, 2010.

  1. CortezBanks

    CortezBanks West Coast, Best Coast

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    3,247
    Likes Received:
    0
    Location:
    619
    So my ps3 got ylod :hs: and I need to transfer all my game saves and stuff. But I don't know how to transfer it without the original ps3 working. I tried putting the hard drive in another ps3 but it kept saying it needed updated firmware. Any help?
     
    Last edited: Jan 22, 2010
  2. AaronMT

    AaronMT New Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto
    PS3 it does everything.
     
  3. Chaotix

    Chaotix New Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    10,767
    Likes Received:
    0
    Location:
    On the Grid
    Sorry I can't take you seriously with that AV.
     
  4. CycleNut

    CycleNut New Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    Location:
    CA
    From my understanding you're SOL. Unless you get your ps3 fixed (reflowed etc.) that HDD is tied to your system. I've been backing up my ps3 once a month because of this.
     
  5. A Juggalo

    A Juggalo Active Member

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    4,545
    Likes Received:
    1
    Location:
    NC beatch
    get a 360 :mamoru:
     
  6. Polo Bandit

    Polo Bandit New Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    953
    Likes Received:
    0
    Location:
    $Texas
    I backed up some of my saves before my system got a YLOD a while back and found out that SF IV saves are copy protected. :wtc:
     
  7. forgotmyname

    forgotmyname Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    13,959
    Likes Received:
    0
    Owned. Start all over.
     

Share This Page