Help with my web host, speed problems

Discussion in 'OT Technology' started by MP, Mar 14, 2005.

  1. MP

    MP New Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    34,377
    Likes Received:
    0
    Location:
    Silicon Valley
    Okay I have a server located in like florida or some shit and I have NEVER had any problems with it until a day or so ago. No the site for me crawls at 56k speeds for me. I asked in the main forum for people to download a mp3 and post speeds and here are the results.

    450Kb/s
    5Kb/s
    850Kb/s
    2Kb/s (then it timed out)
    140Kb/s
    200Kb/s
    796Kb/s
    240Kb/s

    they were all downloading around the same time :dunno:

    :wtf: is going on here? These people are from random spots in the US. It is my server acting up? My host having routing problem? It's annoying as hell.

    Any help/info would be great

    thanks

    http://forums.offtopic.com/showthread.php?p=32876806#post32876806
     
    Last edited: Mar 14, 2005
  2. MP

    MP New Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    34,377
    Likes Received:
    0
    Location:
    Silicon Valley
    here's some of the server stats

    Code:
    Current Time: Monday, 14-Mar-2005 07:03:57 PST
    Restart Time: Sunday, 13-Mar-2005 04:05:09 PST
    Parent Server Generation: 4
    Server uptime: 1 day 2 hours 58 minutes 47 seconds
    Total accesses: 26124 - Total Traffic: 1.4 GB
    CPU Usage: u622.33 s36.22 cu.12 cs.15 - .678% CPU load
    .269 requests/sec - 15.5 kB/second - 57.6 kB/request
    1 requests currently being processed, 15 idle workers
    
    

    anything seem out of place?
     

Share This Page