Help with game error

Discussion in 'OT Technology' started by Kokomo, Jun 26, 2005.

  1. Kokomo

    Kokomo OT Supporter

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    39,396
    Likes Received:
    33
    I am trying to run star fleet command 3
    [​IMG][​IMG]
    it first says that it needs direct x 8 but i already got 9 and then you can see the second error how do i get it to run?
     
  2. opie

    opie hi. OT Supporter

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    6,025
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ
    So uninstall 9, and install 8? :)
     
  3. Kokomo

    Kokomo OT Supporter

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    39,396
    Likes Received:
    33
    Can i find 8 at microsoft or do they have only 9?
     
  4. opie

    opie hi. OT Supporter

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    6,025
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ
    Check on the game cd as well, they usually put a version of DirectX on the actual cd.
     
  5. Kokomo

    Kokomo OT Supporter

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    39,396
    Likes Received:
    33
    I think i installed it but it still wont run
     
  6. Kokomo

    Kokomo OT Supporter

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    39,396
    Likes Received:
    33
  7. kingtoad

    kingtoad OT Supporter

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    55,922
    Likes Received:
    10
    Location:
    Los Angeles
    Does your license plate say "kokomo"?
     
  8. opie

    opie hi. OT Supporter

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    6,025
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ
    Call tech support.
     

Share This Page