HELP v. transmission and airport express

Discussion in 'OT Technology' started by hellsspawn, Aug 12, 2007.

  1. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    i am never connectable and its killing my ratio... any tutorials on how to make this work for me?

    thanks!
     
  2. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas


    in for answer, my oink acct got pwned :wtc:
     
  3. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    open ports on the airport express?
    match ports in transmission?
     
  4. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    how do i open ports?
     
  5. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
  6. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    should i set transmission to port 6880-6889?
     
  7. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    crap... another problem...
    modem is plugged into a dlink router in the basement (where the landlord is) and ive got the express plugged into the wall upstairs (which plugs into the dlink) im guessing i have to do something to the dlink too?
     
  8. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    HA i guessed his password on his router... what should i do now?
     
  9. bovine

    bovine New Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    2,883
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Forward the appropriate port to the airport station external ip.
     
  10. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    now it just says "port is closed" in transmission instead of "port is stealth"
     
  11. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
    you're doing it wrong.jpg
     
  12. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    ok, got it to say port is open, but it still says error mapping port....
     
  13. skolen

    skolen Guest

    I forgot where, but there's an option somewhere to allow other programs to configure the ports. I just turned that on.
     
  14. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    theres an auto map port in transmission.... thats selected...
     
  15. hellsspawn

    hellsspawn New Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    bumpity?
     

Share This Page