Having display issues.

Discussion in 'OT Technology' started by zxghostrider, Feb 26, 2008.

  1. zxghostrider

    zxghostrider Sometimes you gotta hop on two wheels

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    3,427
    Likes Received:
    0
    Location:
    In your mind
    So I have an additional monitor for my MBP, and it was fine before. Then all of a sudden, without me changing anything, the second display got duller, and no longer can I select 1680xwhatever. It will only let me choose 1440X900. The MBP display is as sharp as it was, and before the second display was exactly the same. But as said it's all screwed up. I need suggestions plz.
     
  2. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    unplug it from the computer and plug it back in?
    restart computer?
     
  3. Raider007

    Raider007 om nom nom nom

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    17,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bay Area
  4. zxghostrider

    zxghostrider Sometimes you gotta hop on two wheels

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    3,427
    Likes Received:
    0
    Location:
    In your mind

    Did all those...still no luck.
     
  5. zxghostrider

    zxghostrider Sometimes you gotta hop on two wheels

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    3,427
    Likes Received:
    0
    Location:
    In your mind
  6. MMor101

    MMor101 OT Supporter

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    3,137
    Likes Received:
    0
    Location:
    Skippack, PA
    inverter y0
     
  7. zxghostrider

    zxghostrider Sometimes you gotta hop on two wheels

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    3,427
    Likes Received:
    0
    Location:
    In your mind

Share This Page