WEB Having 2 domains work together?

Discussion in 'OT Technology' started by drpepper, Oct 2, 2008.

  1. drpepper

    drpepper Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    38,076
    Likes Received:
    2
    Location:
    San Antonio
    I have site a.
    www.sitea.com

    I want to change the domain name to www.siteb.com due to some expanding niches.

    I still want to have the domain www.sitea.com be available and not have broken links from external sources like google, forum posts, blogs, etc.

    Any easy way to do this? Not sure if a simple redirect will work. Will adding the domain as an addon domain and pointing it to the same domain in cpanel work?
     
  2. pkr

    pkr Guest

    You can do a permanent 301 redirect in your domain control panel if you use Godaddy.
     
  3. Drowned

    Drowned NameThatPornstar.com

    Joined:
    Mar 26, 2001
    Messages:
    8,534
    Likes Received:
    2
    I used a 301 redirect with a site when I finally got the domain without a dash... all links kept working...
     
  4. drpepper

    drpepper Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    38,076
    Likes Received:
    2
    Location:
    San Antonio
    is this done via htaccess?
     
  5. biawokauns

    biawokauns New Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    19,893
    Likes Received:
    0
    Location:
    Republic of Kalifornia
    that is the most popular way to do it
     
  6. Oh its me 20

    Oh its me 20 New Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    0
    yes you can have sitea point to siteb via .htaccess.

    I'm not sure what the line of code is, but your hosting provider should be able to do it for you.
     
  7. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
  8. loedown

    loedown Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    3,851
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    All you have to do in Cpanel is add it as a parked domain. SiteB will sit on top of SiteA and share the same webroot.

    That simple.
     

Share This Page