hardware problem help!

Discussion in 'OT Technology' started by Crunks, Jan 5, 2008.

  1. Crunks

    Crunks Active Member

    Joined:
    Sep 14, 2003
    Messages:
    129,817
    Likes Received:
    1
    Location:
    Washington
    So I haven't started up my desktop in a few months and when I went to turn it on, it sent no signal to the monitor at all. I unplugged the computer and checked all the connections inside and replugged it in and it worked fine. I turned it off to put it back in the desk and when I started it up, in bios it said OC fails or OC failure, I forget which. I turned it off and on again, and now it's back to sending no signal to the monitor at all. :wtc::wtc:

    If it helps at all, my computer usually makes a click sound then the little mobo speaker beeps. Now it just clicks over and over with no beep and the red light at the top of the case stays on instead of just flashing on upon startup.

    I just figured I would ask here before starting to swap pieces out to find whats wrong. Thanks in advance. :wtc::wtc:
     
  2. Harddrive

    Harddrive New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    Location:
    Norwich, CT
    what are your computer specs? is it a factory build or self build?
     
  3. Doc Brown

    Doc Brown Don't make me make you my hobby

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    16,404
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ohio
    Does it sound like the computer is booting up at all? Fans spinning, etc.?

    If not, you could have a dead psu, maybe a dead mobo...
     
  4. etech

    etech New Member

    Joined:
    Jun 12, 2002
    Messages:
    4,660
    Likes Received:
    0
    Try clearing the cmos.
     

Share This Page