g3 Imac

Discussion in 'OT Technology' started by MonkMonk, Aug 24, 2006.

  1. MonkMonk

    MonkMonk New Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    38,044
    Likes Received:
    0
    would it be worth it to buy a g3 imac with:
    40gb hdd
    768 mb ram
    600 mhz

    just to have and to use, maybe put some music on there, but mostly just for browsing. How slow/fast would it be? Thanks for any and all help. :o
     
  2. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    should be fine as long as your patient.

    Im not a fan of the imacs these days, mostly because of the screens.
     
  3. MonkMonk

    MonkMonk New Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    38,044
    Likes Received:
    0
    well I figure I will get it and see how it runs
    question:
    is it possible to get the hdd changed in it?
     
  4. clog

    clog NO SOUP FOR YOU!!!!11

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    20,987
    Likes Received:
    0
    Location:
    LOLifornia
    im sure you can change the HD in there... it probabily takes a laptop sized battery :dunno:
     
  5. MonkMonk

    MonkMonk New Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    38,044
    Likes Received:
    0
    I think I am going to call up apple and ask, its an ATA.
     

Share This Page