A&P G2 Owners.. Need HELP!

Discussion in 'Lifestyle' started by KooLLaiD, Jan 3, 2004.

  1. KooLLaiD

    KooLLaiD I am NOT the guy in my AV!

    Joined:
    May 29, 2001
    Messages:
    51,009
    Likes Received:
    1
    Location:
    CS, TX. Lived in Austin for 33yrs.
    Whenever I try to use TV/AV/P or any of of the manual settings, It is doing a continues shooting mode. Taking 3 pictures instead of 1. Even if I have it set to Remote it still takes 3 pictures. I have tried using the menu setting it to Continues High and Regular, there is no setting for single shot. How do I get it so that it takes only one Pictures?? please help.


    The full manual mode only shots 1 picture the others are shooting 3 :happysad:


    Just found out also, that if I turn on the flash it will no longer do the multishot, but if I disable my flash it does do the multishot! :rant2: :wtf:



    FIXED IT.

    Appears this Happens when I change the AEB setting, read up on aeb and it explained what it did :doh:
     
    Last edited: Jan 4, 2004
  2. Redmouse

    Redmouse Just looking...

    Joined:
    Mar 12, 2003
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, TX
    Try turning off TV AEB...



    :big grin:
     
  3. KooLLaiD

    KooLLaiD I am NOT the guy in my AV!

    Joined:
    May 29, 2001
    Messages:
    51,009
    Likes Received:
    1
    Location:
    CS, TX. Lived in Austin for 33yrs.
    :fawk2:

    You were absolutly NO HELP!

    :squint:
     
  4. Redmouse

    Redmouse Just looking...

    Joined:
    Mar 12, 2003
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, TX
    But its fixed :big grin:
     

Share This Page