WEB Forgot how to do a static background

Discussion in 'OT Technology' started by DigiCrime, Jul 13, 2009.

  1. DigiCrime

    DigiCrime If Only!

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    32,996
    Likes Received:
    100
    Location:
    St. Louis
    This is what Ih ave in my HTML I need to make this background static so no matter what the screen resolution is, it won't change the background

    Code:
    
    <body background="../../Documents%20and%20Settings/Kyle/Desktop/ProTech.jpg" text="#FFFFFF" onLoad="preloadImages();">
    
    
    
    Still have to change the file locations around to reflect the server directories :mamoru:


    Thanks!
     
  2. Jesse

    Jesse PSN: iamajesse; XBL: Inhale My Rod; G8 GT crew; Ne OT Supporter

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    25,649
    Likes Received:
    0
    Location:
    California :: (925)
  3. DigiCrime

    DigiCrime If Only!

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    32,996
    Likes Received:
    100
    Location:
    St. Louis
    Right, have to do a CSS I assume checked that over, how would I add

    onLoad="preloadImages();"

    Into that mess?
     
  4. brds

    brds OT Supporter

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    17,647
    Likes Received:
    15
    Location:
    Atlanta
    josh has it... you might want to add background-repeat:no-repeat; too though
     
  5. DigiCrime

    DigiCrime If Only!

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    32,996
    Likes Received:
    100
    Location:
    St. Louis
    Guess like this then

    Code:
    
    <STYLE TYPE="text/css"> 
    BODY {background-image: url(APCullen.gif); background-repeat:
    no-repeat; background-attachment: fixed; }
    </STYLE>
    <body onload="preloadImages();">
    
     

Share This Page