firefox optimized for PB G4 ???

Discussion in 'OT Technology' started by fifty50, Feb 16, 2005.

  1. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    is there something like this available? i get this website when i search google... http://homepage.mac.com/krmathis/ ...but when i DL a .dmg i get the message 'no mountable file system found'. any ideas?
     
  2. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    nevermind
     
  3. Icedog

    Icedog New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    8,100
    Likes Received:
    0
    Location:
    CO
    I use that on my powerbook, there is also a G5 optimized firefox out there someone. I use that one at work.
     
  4. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    yea, i just installed the g4 optimized one for my PB as well
     
  5. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,793
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellicott City, MD
    G5 Optimized > *
     
  6. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,754
    Likes Received:
    8
    whats optimized about it?
     
  7. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,793
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellicott City, MD
  8. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    i dont have g5
     

Share This Page