Firefox hotkey?

Discussion in 'OT Technology' started by Morpheus647, Feb 21, 2007.

  1. Morpheus647

    Morpheus647 New Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    1,653
    Likes Received:
    0
    Is there a hotkey to switch between tabs in one window in firefox?
     
  2. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    apple key + 1 (goes to first tab)
    apple key + 2 (goes to 2nd tab)

    etc.
     
  3. dorkultra

    dorkultra OT's resident crohns dude OT Supporter

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    22,743
    Likes Received:
    27
    Location:
    yinzer / nilbog, trollhio
    i figured that out one day screwing around

    also, if you have a popup window open and it gets trapped behind your main firefox window, you can use apple + ` (that thing next to the 1 key) to bring it to front.
     
  4. tehaviator

    tehaviator what u think badass that me

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Location:
    Far East Bay, CA
    that is really cool
     
  5. kodiak

    kodiak Member

    Joined:
    May 5, 2001
    Messages:
    785
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF
    Thank you for that. I just got my MBP yesterday and I couldnt for the life of me figure out how to change windows within the same application. Was driving me nuts.
     
  6. hurleyint1386

    hurleyint1386 Someone has sand in their vagina

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    0
    Location:
    Rochester, NY
    works for almost every application. Command + Tab changes applications and Comman + ` (Back tick) switches between windows
     
  7. Glitch

    Glitch Da Pulp

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    1
    Location:
    Bellingham, WA
    for firefox tabs i use ctrl+tab and ctrl+shift+tab for forward and back
     

Share This Page