A&P Final Cut Pro crew, DVD Studio, wtf no video after import...v.screenshot

Discussion in 'Lifestyle' started by Climbing Cracker, Mar 4, 2010.

  1. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    Okay, I've had problems with audio, but this is the first time there's no video. For some reason, the video isn't appearing, even though it has imported. The audio plays, but there is no video. Any clues?

    [​IMG]
     
  2. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    The other bit of footage is just fine:

    [​IMG]
     
  3. Keiphus

    Keiphus my dog eats bears

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    6,138
    Likes Received:
    0
    What's the video file you're using? Looks like some sort of codec issue.
     
  4. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    mpeg-2 for both, used Compressor DVD 90min Best Quality

    i've re-compressed and re-imported as well.
     
  5. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    fixed. somehow. apparently a 3rd recompress and a changed file name worked...?
     
  6. isaac86hatch

    isaac86hatch This thread sucks

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    27,892
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    I've had that issue before with DVDs. It's a great program but sort of buggy.
     
  7. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    it's ALWAYS something with DVDSP. ALWAYS. :greddy:
     
  8. Keiphus

    Keiphus my dog eats bears

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    6,138
    Likes Received:
    0
    I've seen problems a lot where we import footage, it encodes on import, then shows up as red and not able to view. Then you just reopen the project or restart dvd studio pro and the file is green and perfectly encoded.

    DVD authoring is soooooooooooooo low tech.
     
  9. Climbing Cracker

    Climbing Cracker I am the Devil. And I am here to do the Devil's w

    Joined:
    Oct 13, 2001
    Messages:
    23,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado, Los Angeles, Nairobi
    strange. never seen that before. majority of the time the audio won't import or something, for me.
     

Share This Page