dual monitor simple help.

Discussion in 'OT Technology' started by lowfat, Aug 17, 2004.

  1. lowfat

    lowfat 24/Mac/SciFi/PC Crew OT Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    63,949
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grande Prairie, AB, Can
    K. I have two CRT monitors on my Radeon 9700 pro, and i would like to have a different background on each computer, is that possible somehow?
     
  2. Scoob_13

    Scoob_13 Anything is possible, but the odds are astronomica

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Messages:
    73,796
    Likes Received:
    38
    Location:
    Fort Worth. Hooray cowgirls.
    You can make 1 huge background and have it "tiled" across the two monitors.

    That's the easiest way that I've found to do that.
     
  3. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    :werd:
     
  4. The Bastard

    The Bastard Guest

  5. lowfat

    lowfat 24/Mac/SciFi/PC Crew OT Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    63,949
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grande Prairie, AB, Can

    :bowdown: thank you so much. that little tool is amazing.
     
  6. Scoob_13

    Scoob_13 Anything is possible, but the odds are astronomica

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Messages:
    73,796
    Likes Received:
    38
    Location:
    Fort Worth. Hooray cowgirls.
    Knew about it, didn't care to have yet another thing running on my system when Windows can do it just fine :o
     

Share This Page